Logo Cognidata

Download onze tips voor een vacaturetekst die wél werkt

De meeste BI vacatures zijn onduidelijk en niet aantrekkelijk genoeg geschreven. In deze PDF laat Mike Schenk zien welke 11 tips onmisbaar zijn om een vacaturetekst te schrijven die wél werkt.

Download
11 tips voor een vacaturetekst die wel werkt

Jouw business intelligence vacature ingevuld!

In de huidige data-gedreven wereld speelt business intelligence (BI) een cruciale rol voor het succes van een organisatie. Bedrijven hebben nu meer dan ooit behoefte aan BI specialisten die de groeiende hoeveelheid gegevens analyseren, interpreteren en benutten om strategische beslissingen te nemen.

Maar het vinden van de juiste man of vrouw kan in de schaarse markt van BI professionals moeilijk zijn. BI vacatures staan vaak lang open of het vinden van het goeie profiel is lastig.

Als 100% specialist in de werving en selectie van BI professionals, heeft CogniData veel specifieke kennis over deze dynamisch markt.

Wij identificeren, selecteren en plaatsen sneller en nauwkeuriger de juiste kandidaten wat resulteert in een betere match voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. 

Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de CogniData Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Wil jij je weer focussen op je core business en de groei realiseren die je voor ogen hebt? Maak dan vandaag nog een afspraak!

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden